Balans trening centar logo - žuti koloritet

3 razloga zašto već sada treba da kreneš na grupne treninge?

Ukoliko se i dalje premišljaš da kreneš na trening, grupni treninzi su prava stvar za tebe!

Dolazi leto a sa njim i period kada svi želimo da budemo u top formi. To može da bude izazovno, pogotovo ako preko zime nismo vežbali i dovoljno radili na našoj formi.

Na sreću, postoji rešenje!

Personalizovani grupni treninzi koji će ti pomoći da za samo 21 dan dovede svoje telo u red.

#1 Grupni treninzi su savršeni za motivaciju

Ukoliko te mrzi da se pokreneš, a tek si se probudio/la iz zimskog sna – počni sa grupnim treningom.

Na grupnim treninzima možes vežbati sa prijateljima ili sa potpuno novom, kul ekipom, koja baš kao i ti, želi da napravi vidljive rezultate.

Ekipa će te pogurati i motivisati da daš svoj maksimum i efikasno spremiš svoje telo za leto. (čak iako si se zapustio/la i proveo zimu uz Netflix bez trunke vežbanja).

#2 Grupni treninzi ti pomažu da se bolje organizuješ

Grupni treninzi imaju definisano vreme trajanja i plan programa (redosled vežbi). Ovo ti pomaže da unapred organizuješ svoje vreme i efikasno iskoristiš ceo trening.

Odličan benefit je što će se trenizni na otprilike 2 nedelje menjati u zavisnosti od tvog napretka. Što znači da nećeš morati sam da praviš plan treninga ili da dođeš u situaciju da ne znaš koja je sledeća vežba najbolja za tebe.

Balans trening centar, u ruci se nalazi teg. Teretana cenovnik.

#3 Grupni trenizi su podjednako efikasni kao i individualni

Grupni treninzi dobijaju na sve većem značaju u svetu fitness-a, i to sa razlogom. Kako se sve više ljudi opredeljuje za vežbanje u grupi, tako i raznovrsnost i kvalitet grupnih treninga raste.

Moderni grupni treninzi danas objedinjuju sve benefite grupnih sa prednostima individualnih treninga. To znači da i dalje možes da vežbaš u grupi, dok paralelno koristiš sve pogodnosti individualnih treninga.

Da li ti više preferiraš individualne ili grupne treninge? Ostavi nam komentar, interesuje nas kako si ti započeo svoj fitness put.🙃

OSTAVITE KOMENTAR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *